Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Συζήτηση πρώτη: Ο cropper παίρνει το λόγο

Ας κάνω σαν μεγαλύτερος, λοιπόν, την αρχή,
να έχω και τις δικαιολογίες του πρωτάρη.




Κατά πόσο αντιλαμβάνεται ο άντρας τον οργασμό της γυναίκας;

Μηνάς: Κοίτα, άμα της πειράξεις το σημείο G, θα φτάσει σε οργασμό σίγουρα. Θα το καταλάβεις. Οι ρόγες της θα έχουν σγουρύνει και θα είναι σκληρές, θα κάνει σπασμούς, δεν θα μπορεί να ελέγξει τα βογκητά της, από ένα σωρό πράματα μπορείς να το καταλάβεις. Και το κυριότερο, οι κόρες της θα έχουν διασταλεί.

Νίκος: Τι πράμα;

Μηνάς: Οι κόρες, ρε, στα μάτια της. Άμα διασταλούν, έχει κάνει οργασμό. Στάνταρ.

Νίκος: Ε, εγώ κι η Σούλα κάνουμε έρωτα στα σκοτεινά, ξέρεις.

Μηνάς: Α, θα πρέπει ν’ ανάψεις το φως, τότε.

Νίκος: Μας αρέσει στα σκοτεινά. Δηλαδή όχι εντελώς, να αφήνουμε ένα μικρό φωτάκι για ατμόσφαιρα.

Μηνάς: Ρε μαλάκα, άμα η γκόμενα φτάνει σε οργασμό κάθε φορά που το κάνετε, δεν θα σου φύγει ποτέ. Μεγάλο πράμα ο οργασμός. Άκου το Μηνά. Ξέρει από γυναίκες.

Νίκος: Ρε Μηνά, τι είναι το σημείο G;

………

……

Άγχος κι αυτός ο οργασμός της γυναίκας! Φοβερό πρόβλημα. Για τον άντρα, δηλαδή. Τουλάχιστον γι’ αυτόν ξέρω. Για την άποψη των γυναικών, περιμένω ν’ ακούσω από τις ίδιες. (Όχι τα βογκητά, την άποψη.)

Υπάρχουν κάτι τομάρια που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν αν η γυναίκα που πλάγιασε μαζί τους έφτασε σε οργασμό. Τσάκα-τσούκα, εκσπερμάτωση-τέλος. Κι ούτε τσιγαράκι δια μετά. Διότι, τι είναι η γυναίκα; Ένα εργαλείο είναι. Μια υποδοχή για το αντρικό μαραφέτι. Άμα θέλει έρωτες και παιχνίδια ας πάρει δονητή. Άκου εκεί οργασμό! Εδώ να γαμήσουμε ήρθαμε, όχι να παίξουμε τις κυρίες κουμπάρες.

Είναι, όμως, μερικοί που ενδιαφέρονται. Ρωτάνε πάντα «τέλειωσες αγάπη μου;» Μη κάνει το λάθος η γυναίκα να απαντήσει «ναι, ωραία ήταν». Τότε ο ενδιαφερόμενος για τον οργασμό της καλής του, έχοντας αποδείξει την αξία του ως εραστή και ως άνδρα, τότε ή λίγο μετά, θα ζητήσει να του σιδερώσει εκείνο το πουκάμισο το θαλασσί…

Διότι ο άντρας, αγαπητοί μου συνομιλητές, είτε μάγκας και αλάνι είτε φλώρος και τσογλάνι, το ίδιο τομάρι είναι.

Κι επειδή ίσως νομίσατε ότι βγαίνω εκτός θέματος, τελειώνω με την τρομερή διαπίστωση ότι για να καταλάβει ο άντρας αν η γυναίκα έχει οργασμό, πρέπει να είναι εκεί. Παρών. Στη χαρά της, στη λύπη της, στα όνειρά της, στους φόβους της, στους οργασμούς της. Μόνο που αυτού του είδους τα τομάρια είναι τα πιο σπάνια.

Τα υπόλοιπα είναι … επιστήμη!

buzz it!

8 σχόλια:

Madame de la Luna είπε...

Είπα να αφήσω κανέναν άλλο να σχολιάσει πρώτος, αλλά... ήταν η μοίρα μου φαίνεται να κάνω την αρχή. Λοιπόν cropper, εξαιρετικό μου φάνηκε το post. Κρατάς ίσες αποστάσεις όσο γίνεται, έχεις χιούμορ που μου άρεσε και περνάς με τον τρόπο σου τους λαϊκούς-επιστημονικούς "μύθους" περί του θέματος. Τι άλλο να πω; Κατατοπιστικότατος. Καλημέρα.

Γουφ είπε...

λοιπον, δεν παίζει τιμια η Ελσα.
στα ποστακια που ειναι να ριξουμε κανα σχολιο να ξεχαρμανιάσουμε, απαγορευει τα σχολια, και ξεκαβλώνουν μονο οι διαχειριστές της.
τηλεμπλογκοργασμο κεκλεισμενων των θυρών βλεπω.
το μονο ελαφρυντικο, πως δεν παρατηρώ εδω απουσίες.
αντε, παω τωρα να ψαξω να βρω το σημειο G του γάτου μου, κι αμα ανοιξουν τα φραγμενα σχολια τα κσαναλεμε.

Ανέστης Μ. είπε...

Γούφα ξαναάνοιξαν τα σχόλια. Για τα μη-μέλη που δεν μπορούν να ποστάρουν...

cropper είπε...

==> Madame de la Luna,

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν και οι αποστάσεις δεν μου φάνηκαν και πολύ ίσες...
Περιμένω την δική σου συνεισφορά και των υπολοίπων.

==> Γούφα,

Εσένα δεν σε παίζουν, νιάααρα νια νιάααραααα!

==> Ανέστη

Βόηθα τη συζήτηση κύριε πρόεδρε, γιατί συζήτηση δεν βλέπω.

Γουφ είπε...

Κουμπάρε
το θεμα που διαλλεξες δεν μπορει να συζητηθει ουτε εδω ουτε καν κατ ιδιαν διοτι απαιτει δηλιτηριωδη ειλικρίνεια και καταθεση εμπειριων, αλλοιως αντιγραφουμε τον δοκτωρ κισνευ και ολα καλα.

ποιος λοιπον μπορει να μιλησει έτσι και κυριως ποιά? διοτι εμεις οι αντρες δεν εχουμε να πουμε και πολλα, η αποψη της γυναικας μετραει. Μαλακας ητανε ο Ανδρέας Βρεττόνος που διαλλεξε αυτην την ερωτηση? Χα χα.

και απειδη λοιπον κανεις και κυριως καμία δεν διατιθεται να μιλησει με ειληκρινεια θα πρεπει να εχει -για να καταθεσει την αληθεια του/της - την ικανότητα, το ταλεντο, για να μας τα πει έμμεσα, να την ντυσει με λογοτεχνικό τροπο και δη Σουρεαλιστικό, μιας και σε Αρμαδα βρισκεται/ομαστε και τα κανονια της θα πρεπει να μπουμπουνίζουν βλήματα και οχι μπορδές.

Ποιος λοιπόν? ποιά?

οσο για μενα αν ηταν στο χερι μου θα ζητουσα να μου απαντησει την ερωτησή σου ο Μαρκήσιος ντε Σαντ.

Ανέστης Μ. είπε...

προς cropper,
συζήτηση είναι, όποιος θέλει συνεισφέρει. Εγώ θα αναρτήσω τελευταίος ποστ μιας και έθεσα το ερώτημα και δεν ήθελα να προκαταβάλλω όποια άποψη. Εκτιμητέα η συμβολή σου πάντως, και μη βιάζεσαι.. Άρχη είναι, είμαστε κρύοι!

Σαλούβαρδος είπε...

Για κάτσε καλά ρε cropper. Πολύ μας τη βγαίνεις με τα τομάρια και τα τσογλάνια. Τί θες δηλαδή; Να γίνεις αρεστός στις κυρίες, βρίζοντας τους άνδρες;

Ρώτα και μας τα ψάρια που ούτε στα όνειρά μας δεν έχουμ' οργασμό! Γενικώς ανοργασμικά ως ζώα. Μόνο σαν βγούμε απ' το νερό σπαρταράμε, αλλ' αυτό δεν είναι οργασμός. Είναι θάνατος. Για μιλήστε μας εσείς οι άνθρωποι για τον θάνατο.

Τέλος πάντων, επειδή μπορεί να είσαι κατά βάθος (αμέτρητο) καλό παιδί, αφιερώνω σε σένα και στον κουμπάρο σου το παρακάτω τραγουδάκι του Goran Bregovic με τον Iggy Pop (απ' το Arizona Dream του Kusturica), μπας και μάθετε τίποτα. Και σ' όλους και σε όλες, μη μου αρχίσετε τα παράπονα, πρώτη φορά που ήρθα...

THIS IS A FILM
This is a film about a man and a fish.
This is a film about dramatic relationship between a man and a fish.
The man stands between life and death.
The man thinks,
The horse thinks,
The sheep thinks,
The cow thinks,
The dog thinks.
The fish doesn't think.
The fish is mute.
Expressionless.
The fish doesn't think,
Because the fish knows
Everything.

The fish knows
Everything.

Γουφ είπε...

ΣΑΛΟΥΒΑΡΔΕ
μας φωτισες
αλλα δεν μας διαφωτισες.
[παω να ρωτήσω μια πεσκανδρίτσα]

 
GreekBloggers.com