Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Συζήτηση 8η

"το καλοκαίρι αυξάνεται η ερωτική μας διάθεση"

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Είναι τελικά θέμα εποχής ο ερωτισμός;

ΥΓ: προσοχή! η ερώτηση δεν είναι κλεμμένη
από κανένα περιοδικό τύπου κοσμοπόλιταν.
Παρακαλώ όπως αντιμετωπιστεί σοβαρά!

buzz it!

4 σχόλια:

paperflowers είπε...

Το καλοκαίρι, σε μένα η ερωτική διάθεση αυξάνεται ενώ η σεξουαλική διάθεση μειώνεται. Κοινώς το μυαλό θέλει αλλά το σώμα βαριέται...

Το χειμώνα ευτυχώς υπάρχει σύμπνοια εγκεφάλου κ σώματος, προς τη σωστή κατεύθυνση... ;-)

andre piquet είπε...

Σ'εμένα πάλι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.Το σώμα παίρνει τα ηνία.Και μάλλον απαντώ Όχι,δεν αυξάνεται η ερωτική μου διάθεση,αλλά το κάνω α φ ο ύ η paperflowers έκανε το διαχωρισμό,ξέρετε πώς είναι αυτά.

Ανέστης Μ. είπε...

Μπορεί να είναι θέμα αποχής, σίγουρα δεν είναι θέμα εποχής. Δλδ οκ, αν κάποιος καταφέρει να διατηρηθεί εκτός ερωτικών περιπτύξεων για σημαντικό διάστημα ίσως τελικά πείσει τον εαυτό του ότι δεν έχει ερωτικές επιθυμίες, αλλά αυτό δε θα γίνει πιο εύκολα το χειμώνα απ'ότι το καλοκαίρι και τούμπαλιν. Εκτός αυτού αν έχεις ερωτευτεί παράφορα το χειμώνα και έχεις φάει την απογοήτευση το καλοκαίρι πολύ βολικά κάποια εποχή θα το πληρώσει το πάπλωμα. common sense. Ίσως τέλος το καλοκαίρι νά αυξάνεται λόγω διακοπών και περίσσειας ενέργειας, αλλά και πάλι οι αστάθμητοι παράγοντες είναι ανυπολόγιστοι. Κατά τ'άλλα απολύτως σεβαστή κ η άποψη των 2 προλαλήσαντων. Άντε και καλές ερωτικές διακοπές...

Ανώνυμος είπε...

θα προσπαθήσω να ειμαι σοβαρή... άμα, το πάρεις "βιολογικά" -ναι- η απάντηση, τό ίδιο και κοινωνικά -ναι πάλι- ελεύθερος χρόνος κοκ. ουσιαστικά όμως, το παιχνιδι ευνοείται περισσότερο το καλοκαίρι, -ετσι νομίζω- είναι οι ευκαιρίες πιο πολλές, η φαντασία πιο ελεύθερη. Κατά τα άλλα όμως ο χειμώνας προδιαθέτει περισσότερο για δύο, το κρύο. προσωπικά κρινοντας, τα ταξίδια και η μετακίνηση από τα συνηθισμένα που δεσμέυουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κάνουν τη διαφορά. να μοιραστείς με άλλους καινούργιες εικόνες και εμπειρίες, να γίνετε ένα με τον καινούργιο τόπο. κι επειδή έχω ένα κόλλημα με τη Λ. Πλάτωνος, εκείνο "το κορμί μας έγινε ένα/ με το ιστιοφόρο/Κάτω απ΄το αυτί μας/Ο παφλασμός/Ωσπου ήρθε γαλήνιος ύπνος."
σε ένα κάθε άλλο παρά καλοκαιρινό τοπίο
(04. Μιχήλ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, Λένα Πλάτωνος)

γενικότερα, πάντως οι διακοπές ουτε πανάκεια είναι, ούτε γομολάστιχα, να σβήνουν τα λάθη και τα πάθη!(καπότε έκανα διακοπές με μία φίλη, που μετά απο μία απογοήτευση, είχε εξασφαλίσει από μία καφετζού ότι θα ερωτευόταν οπωσδήποτε στις διακοπές. Μην πω τί τράβηξα!)

 
GreekBloggers.com